На Буковину прибули понад 70 новобранців-прикордонників

До Чернівців сьогодні прибули військовослужбовці строкової служби. Понад 70 новобранців будуть проходити службу в підрозділах Чернівецького прикордонного загону. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Перш ніж прибути на Буковину та стати повноцінними охоронцями кордону, хлопці пройшли місячні навчання у Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби, що на Львівщині. Протягом терміну підготовки майбутні прикордонники пройшли курс з тактики прикордонної служби, вогневої підготовки та інших необхідних дисциплін.

Слід відзначити, що хлопці не довго затримаються у Чернівцях і вже завтра прибудуть до підрозділів охорони кордону.

У підрозділах кордону, де продовжать свою службу новоприбулі військовослужбовці, створено комфортні умови для навчання, заняття спортом, відпочинку, приймання їжі тощо. Після ознайомлення з ділянками відділів та особливостями прикордонної служби строковиків залучатимуть до несення служби в прикордонних нарядах.

Варто сказати, що військовослужбовці строкової служби не будуть залучатися в район проведення операції Об’єднаних сил, а нестимуть службу на мирних ділянках кордону.

 

 

peredplata