У Чернівецькій області пройдуть навчальні збори

Чернівецький обласний військовий комісаріат повідомляє, що 18 червня на військовому полігоні «Прибан» розпочнуться тижневі навчальні збори з приписним складом підрозділів територіальної оборони із залученням  понад 150 офіцерів запасу.

Вишкіл відбудеться згідно плану підготовки резервістів затвердженого Генеральним штабом Збройних Сил України та спрямований вдосконалення учасниками військових навичок у ході проведення командно-штабних навчань. Особовий склад вправлятиметься з тактичної, вогневої, інженерної, медичної та спеціальної підготовки.

На час навчальних зборів за резервістами зберігатиметься посада та заробітна плата за місцем постійної роботи, передбачено повне речове та продовольче забезпечення, медичне обслуговування, а також грошові виплати.    

Для отримання додаткової інформації щодо проведення навчальних зборів та проходження військової служби в резерві звертайтеся до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою: вул. О.Кобилнської, 32, або до військових комісаріатів за місцем перебування на військовому обліку, а також телефонуйте за номерами: 0509480349, (0372) 52 43 49.

 

 

 

 

peredplata