Чернівецька Самооборона та \”Правий сектор\” не причеині до злочинів

Буковиною після скоєння декількох резонансних злочинів ширяться чутки, що до них приклали руку самооборонці та бійці Правого сектору. Дані здогадки треба відкинути, – зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області.

За повідомленням СЗГ УМВС України у Чернівецькій області однією із перших інформацій, яка дала привід до поширення даних чуток, став напад на міліціонерів у Глибоцькому районі. За ці дії затримано четверо молодиків, ще одного розшукують. Відомо, що вони не мають яскраво виражених політичних вподобань і не є членами жодних політичних сил.

Те ж саме стосується і розбійного нападу у селі Чудей Сторожинецького району. Ви знаєте про те, що десятеро невідомих у масках проникли у будинок місцевого жителя, побили його та викрали гроші та золоті вироби. Нині вживаються усі заходи, аби встановити особи та затримати зловмисників. Але за даними справи встановлено, що ці особи не мають жодного відношення до політичних груп чи організацій. Це люди, котрі користуються нестабільною ситуацією в державі.

Затримали міліціонери і псевдо-мінера, який повідомив про бомбу в одному з гіпермаркетів міста. На цю думку його наштовхнули далеко не революційні ідеї, а кількість випитого спиртного.

Загалом, за останні чотири дні зареєстровано 283 кримінальних провадження, 34 особам вже оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Тож міліція Буковини робить усе для того, аби громадяни були у безпеці. Найголовніше – не потрібно піддаватися на провокації. У цей час треба збалансовано та тверезо оцінювати ситуацію.

Для крайового міліцейського відомства найважливішим є спокій та безпека мешканців і гостей краю. Завдяки взаєморозумінню і співпраці з членами чернівецької Самооборони та Правого сектору зловмисникам не вдасться маскуватися та прикривати свої злочинні дії під іншими назвами.

peredplata