У Чернівцях викрили підпільні цехи з виготовлення спиртного

В рамках операції «Акциз-2014» чернівецькі оперативники на минулому тижні викрили два «підпільних цеха» по виготовленню лікеро-горілчаної продукції.
Підпільне виробництво лікеро-горілчаних виробів було виявлено в господарстві, що по провулку Цілинному та у гаражі на Луговій. Про це повідомляє Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

В ході проведених обшуків співробітниками Державної податкової інспекції у м. Чернівцях було виявлено та вилучено: 330 літрів прозорої рідини з різким запахом спирту, 470 літрів алкогольних напоїв з марками акцизного податку України із ознаками підробки, скляну тару та знаряддя для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв (ключі для закупорки пляшок, залізні та пластикові кришки для закупорки пляшок, шланги, лійки з фільтрами, пластикові каністри тощо).

У найближчий час буде проведено технічну експертизу марок акцизного податку та надано кваліфікацію діям винних осіб щодо наявності ознак злочину, передбаченого ст. 199 КК України. Також, здійснюються заходи щодо встановлення джерел постачання підроблених марок акцизного податку України.

Бюджет та здоров»я громадян не повинні страждати від нечистих на руку ділків, тому ДПІ у м. Чернівцях закликає чернівчан повідомляти про такі факти. Інформацію просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А.

peredplata