\”Стрєлок\” зі сльозами на очах готується до повного знищення своєї банди в Слов\’янську

"Стрєлок" зі сльозами на очах готується до повного знищення своєї банди в Слов'янськуТерорист Гіркін не хоче померти безглуздо.

В околицях Слов\’янська йдуть запеклі бої сил антитерористичної операції і терористів.

Про це повідомляє на своїй сторінці лідер бойовиків Слов\’янська Ігор Гіркін, який більше відомий під псевдонімом \”Стрєлок\”.

За його словами, у бойовиків є великі втрати. \”Наші загони в Миколаївці продовжують бої в оточенні, зв\’язку з ними немає\”, – сказав Гіркін.

При цьому він зізнався, що Росія повинна укласти перемир\’я з українською владою, щоб не були знищені сили терористів на Донбасі. \”Якщо Росія не укладе перемир\’я, або не заступиться зі своїми збройними силами за нас, за російський народ, який тут проживає, – ми будемо знищені. Це відбудеться протягом тижня, максимум двох. І першим буде знищений Слов\’янськ\”, – додав лідер бойовиків зі сльозами на очах.

У той же час, він зі своїми бійцями готовий битися до кінця, але терористам \”не хочеться загинути безглуздо і поховати під руїнами міста людей, які їм повірили\”.

\”Так, я панікую і нервую, – зізнався Стрільців. – У мене щодня гинуть солдати, лікарні переповнені пораненими. Ми будемо битися, але нам дуже потрібна допомога\”.

Нагадаємо, сили АТО продовжують наступ на позиції терористів на Донбасі. За словами секретаря РНБО Андрія Парубія, на території Донецької і Луганської області звільнено від бойовиків 23 райони з 36.

Джерело

peredplata