Постраждалі учасники масових акцій громадського протесту та члени їх сімей мають право на безоплатну правову допомогу

Чернівецьке міське управління юстиції інформує, що відповідно до доручення Міністра юстиції України П. Петренка від 23.05.2014, постраждалі учасники масових акцій громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, та члени їх сімей мають право на отримання безоплатної первинної правової допомоги, а саме:

правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру, доступу до вторинної правової допомоги та медіації, а також нотаріальних послуг, пов’язаних з оформленням спадщини. Крім того, державні нотаріальні контори міста безоплатно надаватимуть цій категорії громадян додаткові послуги правового характеру.

Постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей забезпечуватиметься першочергове надання такої допомоги під час роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги при Чернівецькому міському управлінні юстиції у взаємодії з державними нотаріальними конторами.

Надання правової допомоги забезпечуватиметься постійно, у тому числі і при зверненні зазначених категорій осіб у неприйомні дні та години.

peredplata