Жириновський дзвонить Авакову.ОНОВЛЕНО

Володимир Жириновський дзвонить міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, а додзвонюється до радника міністра Антона Геращенка

Російський політик Володимир Жириновський подзвонив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, але міністр не став розмовляти з ним, а поручив це зробити своєму раднику Антону Геращенку.

Спочатку Володимир Вольфович розмовляв з автовідповідачем. Він поскаржився, що цілий день намагався зв\’язатися з міністром, у тому числі мобільним телефоном, але ніхто не відповідає.

\”Я хотів дати кілька порад, як уникнути найсуворіших наслідків від дій вашого уряду\”, – сказав він, поки радник міністра не включися у розмову.

Коли розмова розпочалася, Жириновський запропонував приїхати до Москви, на що Геращенко відповів, що краще вони зустрінуться у суді, можливо навіть у Гаазькому. Окрім того Антон Геращенко сказав, що за Путіним та Жириновським плаче Нюрнберзький суд, бо вони розв\’язали війну з Україною, анексували Крим і намагаються те саме зробити з Донбасом.

\”Але у вас це не вийде, оскільки український народ прозрів від вашої пропаганди. А зараз ми ще відключимо російські телеканали на Донбасі, і народ прозріє остаточно\”, – сказав радник міністра.

Геращенко також повідомив Жириновському, що відносно нього відкрито кримінальне провадження, в Україні він оголошений в розшук, більше того, міністерство внутрішніх справ буде добиватися, щоб одіозного політика не приймала жодна цивілізована країна.

\”Відпочивайте на Чукотці, на Камчатці і так далі\”, – сказав він.

Жириновський сказав, що він не веде ніякої війни, а війну розв\’язав Київ. Окрім того, він повідомив, що вся південно-східна Україна – це Росія. Геращенко теж заговорив про \”історичну справедливість\”.

\”Хочу вам повідомити, що Україна простягається від Сяну до Дону, тому Ростов та Бєлгород входили в українські землі. Я вам пропоную роз\’ясняти вашим колегам в Думі, що вони неправильно діють, суд врахує це як пом\’якшувані обставини\”, – сказав він.

Також Геращенко нагадав Жириновському, що в Росії багато своїх проблем, і не треба ще лізти в Україну, бо ця війна поховає Росію, як війна в Афганістані поховала Радянський Союз.

Окрім того, співрозмовники затронули тему Криму. Російський політик сказав, що Крим – це \”ісконно руская\” територія, тому, на його думку, росіяни не анексували півострів, а повернули свою власність. Антон Геращенко нагадав, що Москву у 1147 році заснував київський князь Юрій Довгорукий. \”Тож поверніть нам Москву!\”, – сказав Геращенко.

Також радник міністра внутрішніх справ запропонував Жириновському приїхати до Києва. Той погодився, але побажав, щоб зустріч добре організували.

peredplata