Відтепер у Чернівцях феєрверки заборонені

Відтепер у Чернівцях  феєрверки забороненіГазета \”ЧАС\” не раз писала, що під час війни варто відмовитися від гучних забав, салютів і феєрверків. Нарешті влада нас почула.

Розпорядження \”Про додаткові заходи безпеки\” підписав міський голова Олексій Каспрук. Згідно цього розпорядження на території Чернівців до моменту завершення антитерористичної операції забороняється використання піротехнічних засобів.

Таке рішення прийнято у зв’язку зі складною ситуацією у державі, численними проханнями жителів міста та за рекомендацією правоохоронних органів.

Роз’яснювальну роботу серед закладів громадського харчування, ресторанного та готельного господарства щодо виконання даного розпорядження проводитиме департамент економіки Чернівецької міської ради.

Контроль за виконанням розпорядження будуть забезпечувати Першотравневий, Садгірський, Шевченківський районні відділи Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області.

Управління надзвичайних ситуацій та мобілізаційної роботи міської ради тимчасово припинить прийняття та оформлення дозвільних документів від керівників підприємств, установ та організацій незалежно від їх форми власності, які замовляють і безпосередньо проводять феєрверки та інші культурно-розважальні заходи із застосуванням піротехнічних виробів на території міста Чернівців.

peredplata