ВО\”Свобода\” про викрадання Рудика

ВО"Свобода" про викрадання РудикаЧи бажав свободівець Рудик сам на фронт? Чи його викрали і змусили йти на війну?

Що каже на це ВО\”СВОБОДА\”:

14 серпня 2014 року в Дніпропетровську невідомі побили і викрали голову центрального органу виконавчої влади – Державного агентства земельних ресурсів України свободівця Сергія Рудика.

Сергій Рудик прибув на Січеславщину (Дніпропетровська область) із робочим візитом у межах планової поїздки Україною. Ціллю поїздки був звіт голови Держземагенства щодо діяльности протягом 100 днів, роз\’яснення умов отримання земельних ділянок учасниками АТО, презентація законопроєкту щодо неприпустимости торгівлі землею сільськогосподарського призначення.

Зранку Сергій Рудик відвідав поранених військовослужбовців у Дніпропетровському військовому госпіталі, для яких привіз допомогу. Слід зауважити, що на лікування військових пожертвували денну платню працівники усього відомства, яке очолює свободівець, – загалом майже мільйон гривень. Також націоналіст передав для реабілітації бійців ліки.

Цього дня очільник земельного відомства також зустрівся із заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадієм Корбаном.

Згодом, за інформацією очевидців, просто перед будівлею Кіровського райвідділку міліції озброєні невідомі витягнули Сергія Рудика з автівки, побили, закинули в иншу машину і повезли в невідомому напрямку. Так само з машини Сергія Рудика витягнули водія та викрали автівку. На разі доля голови Держземагенства невідома. Всеукраїнське об\’єднання \”Свобода\” звернулося до Генеральної Прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України із вимогою негайно втрутитися у ситуацію та покарати осіб, що здійснили замах на життя державного діяча.

Прес-служба Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\”

peredplata