Наймолодший 32-річний український генерал закінчив 9 класів, їздить на авто за $500 тисяч і живе, за декларацією, в гаражі. + ВІДЕО.

Наймолодший 32-річний український генерал закінчив 9 класів, їздить на авто за $500 тисяч і живе, за декларацією, в гаражі. + ВІДЕО.Заступник держслужби спецзв\’язку і захисту інформації, генерал-лейтенант, екс-заступник міністра транспорту, доцент, кандидат юридичних наук, заслужений економіст України, державний службовець 5 рангу, нагороджений знаком відрізняючи МВС \”Іменна вогнепальна зброя\” Сергій Краснокутський. Це список звань, які має 32-річний молодий чоловік. На офіційному сайті держслужби зазначено, що Краснокутський закінчив Національний університет МВС, але, за деякими даними, освіта у генерала – 9 класів.
Крім того, як повідомляє Цензор.НЕТ, чиновник користується ексклюзивним автомобілем який коштує близько 500 тисяч доларів. Як пояснив чиновник він заробив ці гроші ще в дитинстві і юності.

– Розкриваю вам таємницю свого життя – я з 12 років працюю в бізнесі. Я народився в сім\’ї вчителів і з 12 років – ринки, гірничо-збагачувальний комбінат будувався. Потім я був засновником кількох фірм. Одну я продав – задекларував гроші, дві закриті. Все в рамках чинного законодавства. Фірми займалися чорним металом. Повірте мені, у мене совість чиста. Я ці гроші чесно заробив, – заявив Краснокутський в ефірі телеканалу ТВі.Источник: http://censor.net.ua/v187380
Джерело: http://censor.net.ua/v187380

peredplata