ШОК ВІД КІЛЬКОСТІ ГРОШЕЙ. ШТУРМ КИЇВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ. КОМЕНТАР СААКІАШВІЛІ

ШОК ВІД КІЛЬКОСТІ ГРОШЕЙ. ШТУРМ КИЇВСЬКОЇ ПРОКУРАТУРИ. КОМЕНТАР СААКІАШВІЛІНайбільша в історії прокуратури антикорупційна операція, проведена молодими українськими прокурорами.

Під керівництвом Сакварелідзе і за допомогою Голови СБУ Грицака, бійці спецгрупи АЛЬФА штурмом взяли будівлю київської прокуратури і затримали двох керівників високого рангу генеральної прокуратури і київської прокуратури. При їх обшуку було виявлено велику кількість діамантів і більше пів мільйона доларів. З учорашнього дня не припинялися спроби зам\’яти цю справу і навіть порушити кримінальну справу проти Давида Сакварелідзе за \”незаконне захоплення будівлі\”, його прокурорам і слідчим оголосили, що вони звільнені. Сьогодні цій огидній святоплясці поклав край Президент Порошенко! Він особисто втрутився і підтримав слідство і заборонив йому заважати, наказав довести справу до кінця, кого б воно не стосувалось. Як і у випадку з Державіаслужбою, миттєва, чітка і блискуча реакція Президента! Після реакції Президента, сподіваюся, що той керівник, який явно намагався зам\’яти цю справу за останню добу, відповість за свої дії. Також, я вже попросив СБУ допомогти з виявленням великомасштабної корупції в прокуратурі Одеськоі області.
Зі свого боку хочу привітати молодих співробітників, зовсім нещодавно набраних не по блату, як зазвичай, а за конкурсом. Ці молоді дівчата і хлопці обов\’язково побудують нову Україну, вільну від корупції.

Mikheil Saakashvili

peredplata