Бійці ПС, які вступили у бій з контрабандистами Мукачевого – у надійному місці

Бійці ПС, які вступили у бій з контрабандистами Мукачевого - у надійному місціБійці \”Правого сектора\”, які брали участь у збройному конфлікті у Мукачевому 11-12 липня, перебувають у безпечному місці.

Про це в ефірі телеканалу \”112\” заявив прес-секретар 13-го батальйону \”Правого сектора\” Олексій Бик.

\”З приводу наших хлопців, які брали участь у подіях у Мукачевому: вони перебувають у безпечному місці. У них все добре. Їх життю загрожує небезпека, тому будь-яка інформація з цього питання може заподіяти їм шкоду, ми її не оприлюднимо\”, – заявив Бик.

Як відомо, на початку липня між \”Правим сектором\” та представниками депутата Верховної Ради Михайла Ланьо виник збройний конфлікт. Його причиною всі сторони конфлікту називають спроби перерозподілити контрабандні потоки на Закарпатті.

Під час слідчих дій за фактом подій у Мукачевому правоохоронці затримали чотирьох осіб

у камуфляжному одязі, який мав розпізнавальні знаки руху \”Правий сектор\”. Двоє з них з пораненнями знаходяться в лікувальному закладі. Всім затриманим було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

14 липня всім чотирьом затриманим повідомили про те, що вони підозрюються в участі у злочинній організації та скоєнні терактів, і Генпрокуратура підготувала звернення до суду про те, щоб їм було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

15 липня Генпрокуратура повідомила про арешт трьох із чотирьох затриманих раніше членів \”Правого сектора\”.

peredplata