Нардеп Андрій Тетерук вдарив по голові свою колегу Олександру Кужель

Нардеп Андрій Тетерук вдарив по голові свою колегу Олександру Кужель Нардеп Андрій Тетерук вдарив по голові свою колегу Олександру Кужель. Інцидент стався біля приймальної спікера Гройсмана

За словами депутатки, Андрій Тетерук сказав їй у спину образливі слова. Коли Кужель почала вимагати вибачень, той, намагаючись вилити їй на голову воду, зачепив пляшкою. За версією самого Тетерука це була самооборона. Олександрі Кужель викликали швидку. За словами однопартійців, у неї струс мозку.

Перед тим, як отримати удар пляшкою по голові, нардеп від \”Батьківщини\” Олександра Кужель спробувала вдарити сумкою депутата від \”Народного фронту\” Андрія Тетерука.
За словами Герашенко, конфлікт між Кужель і Тетеруком стався після наради представників фракцій у кабінеті спікера ВР на тлі провалу в залі парламенту пакету законів щодо візової лібералізації з ЄС. Спочатку між депутатами сталася словесна перепалка, а потім і бійка із застосуванням фізичної сили.

\”Із слів Олександри Кужель, вона, виходячи з приймальні спікера почула, що Андрій Тетерук сказав їй у спину слова, які вона вважала образливими для себе. Після чого вона розвернулася і зажадала від Андрія Тетерука вибачень\”, – написав нардеп.
\”Зі слів Андрія Тетерука, він, виходячи з приймальні спікера, перебував у словесній перепалці з Олександрою Кужель. Олександра Кужель раптово розвернулася і спробувала його вдарити своєю сумкою. Він тримав у руках півлітрову пляшку з водою і спробував облити Олександру Кужель водою, щоб зупинити її. Однак при цьому, з його слів, він випадково потрапив шийкою пляшки в обличчя Олександри Кужель\”, – додав Геращенко.

Зазначається, що Андрій Тетерук спробував вибачитися перед Кужель, але вибачення не були прийняті. Юлія Тимошенко і фракція \”Батьківщина\” вимагає від Тетерука складання мандата народного депутата.

\”Андрій Тетерук заявляє, що він діяв у межах необхідної самоборони, готовий до зняття депутатської недоторканності і буде доводити у суді, що він діяв у межах необхідної самооборони\”, – написав Антон Геращенко.

У зв\’язку з цим в «Батьківщині» вимагають від Генеральної прокуратури України негайно внести подання про позбавлення Тетерука депутатської недоторканності і заарештувати його.

Також депутати вважають, що фракція «Народний фронт» має позбавити Тетерука депутатського мандата.

peredplata