Російському журналісту-провокатору \”світить\” 3 роки німецької тюрми. За брехню про згвалтування 13-річної росіянки

Російському журналісту-провокатору "світить" 3 роки німецької тюрми. За брехню про згвалтування 13-річної росіянкиНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-\”Жартівнику\” Першого російського телеканалу, який зробив телесюжет про \”згвалтовану\” російську дівчину у Берліні світить ув\’язнення до 3-років

Берлінська прокуратура почала попереднє розслідування відносно кореспондента Першого каналу Івана Благого. За фальшивий телесюжет йому загрожує позбавлення волі до трьох років і відмова в журналістській акредитації на території усіх країн Євросоюзу. Після відбуття покарання Іван Благий буде депортований в Росію. Крім того Першому телеканалу загрожують чималі штрафии.

Нагадаю. Іван Благий зробив телесюжет про нібито викрадену і згвалтовану російськомовну дівчинку Лізу Ф. у Берліні. Сюжет виявився сфабрикований.

Представник міської прокуратури Берліна Мартін Штельтнер (Martin Steltner) повідомив, що справу 13-річної Лізи з Берліна розкрито. За даними влади, протягом 30 годин відсутності дівчатка не були здійснені \”ні згвалтування, ні взагалі будь-які сексуальні дії\”.

Читаючи повідомлення про судову справу проти російского журналіста-шахрая, подумалось. А чи не спробувати ГО Майдан, \”Правому сетору\”, полку \”Азов\” подати в наш суд скаргу на французького журналіста-шахрая Пола Морейра за ганебний кіно-кал \”Маски революції\”, який принижує честь і гідність українських учасників Революції Гідності.

peredplata