Насірову вручили підозру та винесли на носилках

Насірову вручили підозру та винесли на носилках

Голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову вручили підозру.
Як заявили адвокати Насірова в коментарі Радіо Свобода, що веде трансляцію з місця події, співробітники НАБУ вручили підозру голові ДФС, коли він уже був непритомний. Отже, стверджують адвокати, вручення підозри є незаконним.

Після цього Насірова вивезли з \”Феофанії\” на ношах. Співробітник лікарні повідомив, що його перевозять в 3-ій корпус, в кардіореанімацію. За словами лікаря, у Насірова діагностували інфаркт міокарда.

Насірова перевозять до треттього корпусу кардіохірургії. За словами лікаря, у голови ДФС діагностували інфаркт міокарда.
Це ‪дуже смішно, бо 5 хвилин тому він був притомний, а після підозри одразу інфаркт. Неймовірний збіг! Хтось дуже не хоче затримання.‬

Раніше повідомлялося, що главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер увечері затримують у Феофанії у так званій \”справі Онищенка\”.
У четвер ввечері НАБУ проводить обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.
Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ \”Укргазвидобування\”, в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

peredplata