Те, про що не написали українські ЗМІ

Те, про що не написали українські ЗМІНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Ще один ніж в спину Юрія Віталієвича встромили зловмисники. І як не дивно, удар цей завдали, здавалося б, свої люди, наші вітчизняні судді. Щоправда зробили вони це на вимогу кіпрської компанії Akemi Management Limited.

А діло було так! У кінці минулого року Окружний адміністративний суд Києва зобов`язав ГПУ розкрити конкретні причини, чому було засекречено рішення Краматорського суду щодо так званої конфіскації так званих «грошей Януковича».

Зокрема суд зобов`язав державного експерта з питань таємниць ГПУ надати пояснення і докази існування обставин для рішення про присвоєння грифу «таємно» описовій частині вироку Краматорського міського суду Донецької області.

А також вказати дату прийняття такого рішення, особу, яка його приймала, та підстави присвоєння грифу «таємно» згідно Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 12.08.05р. № 440 та іншими документами.

Позов подали представники кіпрської компанії Akemi Management Limited. Чому саме вона? Будемо з\’ясовувати.

Юріцй Луценко попросив суддів відхилити позов кіпрської компанії Akemi Management Limited, але суд проігнорував прохання ГПУ і став на сторону кіпрської групи Akemi Management Limited.

Як відомо, 28 березня Краматорський міський суд начебто конфіскував 1,5 мільярда доларів Януковича і його оточення. Але вирок суду було засекречено.

Однак 10 січня 2018 року українські та закордонні ЗМІ опублікували це «секретне» судове рішення завдяки скандальним розслідуванням телеканалу Al Jazeera.

P.S. Про компаію Akemi Management Limited можна дещо довідатись з офіційного сайту: http://cy-check.com/akemi-management-limited/367842.html

Кажуть, що до фірми мають відношення скандальнозвісні Сергій Арбузов і Сергій Курченко.

А ось тут спливає і наша дорога пані Валерія Гонтарєва: https://pep.org.ua/…/Гонтарєва_причетна_до_арештованих_в_Ощ…

peredplata