Прикордонна служба заборонила Саакашвілі в’їзд в Україну на три роки

Прикордонна служба заборонила Саакашвілі в’їзд в Україну на три роки Начальник Мостиського прикордонного загону прийняв рішення про заборону Михайлу Саакашвілі в’їзду в Україну терміном на три роки до 13 лютого 2021 року.

Про це повідомила Державна прикордонна служба адвокатам Михайла Саакашвілі, інформує прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ».

Перший заступник Голови Державної прикордонної служби Серватюк зазначає, що Михайло Саакашвілі незаконно перебував на території України і йому забороняється в’їзд на підставі порушення правил перетину державного кордону. Адвокати Михайла Саакашвілі запевнили, що будуть оскаржуватимуть дане рішення ДПС.

«На нашу думку дане рішення незаконне, оскільки в ньому знову ж таки дублюють рішення ДМС і влади, на основі яких у незаконний спосіб був затриманий й вивезений Михайло Саакашвілі. На момент викрадення у Михайла Саакашвілі був легальний статус перебування в Україні, була подана касація щодо додаткового захисту, діяла довідка на перебування в Україні. Тому ми це будемо оскаржувати у адміністративному суді. Таким рішенням українська влада підтвердила, що вони не знають яким чином довести вину Саакашвілі в справі «грошей Курченка» і у них немає доказів. Це доводить сфабрикованість цієї кримінальної справи та зобов’язує негайно закрити цю справу та припинити переслідування Саакашвілі та Дангадзе», – впевнений адвокат Руслан Чорнолуцький.

Сам Михайло Саакашвілі запевнив, що в Україну повернеться, адже режиму Порошенка, за вказівками якого його і видворяють з країни, скоро прийде кінець.

«Тут сказано, що начальник Мостиського прикордонного загону!! заборонив мені в\’їзд в Україну на три роки…Ну вже ні, давайте називати речі своїми іменами: мене вислав з країни збожеволівший від страху барига, що його і його банду відженуть від корита, і він чомусь думає, що протримається ще три роки.Вони думають, Саакашвілі – двигун народного протесту і таким чином вони позбудуться народного обурення. Чергова дурна помилка. Люди роздратовані відсутністю реформ, відсутністю змін, тотальною брехливістю і злодійкуватістю влади. А Саакашвілі – всього лише один з мільйонів таких незадоволених.Зі мною чи без мене, цій владі вже прийшов кінець, а я повернуся додому в Україну вже зовсім скоро, набагато, набагато раніше, ніж через три роки. Може принесу Петру Олексійовичу передачку у в\’язницю, в пам\’ять про минулі студентські роки, я не злопам\’ятний…», – прокоментував Михайло Саакашвілі.

Прес-служба партії \”РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі\”

peredplata