На Буковині нардеп звинуватив поліцейських у зловживаннях, назвавши їх «геями» – відео

Народний депутат України від БПП Сергій Рудик звинуватив співробітників патрульної поліції у зловживаннях, дорікнувши їм у “обслуговуванні гей-парадів”.

Відеозапис інциденту політик сьогодні опублікував на власній Facebook-сторінці, пише molbuk.ua

Своє відео він розпочав із поліцейського, котрий зупинив транспортний засіб на трасі у Чернівецькій області.

На Буковині нардеп звинуватив поліцейських у зловживаннях, назвавши їх «геями» - відео

“Рідко собі дозволяю записувати представників поліції, але після вчорашнього гей-параду буду записувати кожен день”, – сказав Рудик на своєму відео.

Він продемонстрував яму посеред траси, яку, за його словами, водіям важко об’їхати. Після цього Рудик зробив акцент на правоохоронцях, які, за словами нардепа, “розводять водіїв на гроші”.

“Вони вже стоять десь тижні два. Раніше їх не допускали брати гроші, тепер вони стоять уже регулярно. Я дозволю собі це зняти… Це ж гей-паради і збір грошей”, – сказав Рудик.

На Буковині нардеп звинуватив поліцейських у зловживаннях, назвавши їх «геями» - відео

“Там – системна яма. Це провал. Ніяким латання вони не знімають. Коли ти виїжджаєш з отого повороту, ти просто мрієш про те, щоби не злетіти з траси”, – повідомив депутат.

Він сказав, що правоохоронці “розуміють, що ту яму неможливо нормально об’їхати”, тому “стоять за цим поворотом і “розводять” на гроші водіїв”

“Зрозуміло, що у нашому випадку вони грошей не отримають. Це ж не гей-парад обслуговувати”, – сказав народний обранець.

У описі до відео депутат зазначив, що мова йде про трасу “Чернівці-Хотин” у районі населеного пункту Динівці.

На Буковині нардеп звинуватив поліцейських у зловживаннях, назвавши їх «геями» - відео

“В районі Динівців (після того, як з Божою допомогою, Ви проїхали відомий місцевим зсув дорожнього покриття) на Вас чекає “нова-стара” поліція. Знаючи, що ту яму по-іншому об‘їхати, як вийти за межі своєї смуги, не можливо, ці браві охоронці порєдку, як в старі “добрі” часи – стрижуть довірливих клієнтів. Ну, не геї?”, – написав депутат.

peredplata