Атовці мають намір запустити флешмоб “Плюнь на Барну” 25 Вересня, 2018 23:17

Нардеп від БПП обізвав бійців АТО “пияками” та “проплаченими активістами”.

Бійці АТО з Тернополя мають намір запустити всеукраїнський флешмоб “Плюнь на Барну”, якщо народний депутат від БПП Олег Барна не спростує свою заяву на їхню адресу.

Про це повідомляється в зверненні тернопільських бійців АТО та членів волонтерських і громадських організацій Тернополя до нардепа, передає ternopoliany.te.ua.

Конфлікт між Барною і атовцями відбувся під час візиту прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана в Тернопіль. Бійці АТО намагались поспілкуватись із главою Кабміну та озвучити важливі для ветеранів питання. Однак нардеп від БПП їм намагався завадити і в кінцевому результаті публічно обізвав бійців “пияками” та “проплаченими самоактивістами”.

Після цього він ще раз повторив образу на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, народний депутат від БПП Олег Барна готовий був покинути економічний форум в Польщі та негайно прилетіти на голосування у Верховній Раді за 80 тис. доларів, які йому запропонували журналісти від імені іншого нардепа від БПП Ігоря Кононенка.

У Чернівцях Барна грубо відповідав журналістам, коли не його запитали на прес-конференції, а Оксану Продан, чи вона не перейде до команди Юлії Тимошенко. Після дикунства Барни журналісти провідних видань області покинули прес-конференцію. Барна – дикун.

peredplata