На Буковині заступник начальника оперативно-розшукового відділу прикордонників «кришував» контрабанду?

Контрабанда на Буковині досягла такого рівня, що контрабандисти не боячись за наслідки б’ють прикордонників, відбирають зброю та при них перекидують контрабанду.

Про це стверджує громадський активіст Микола Петіченко, який на своїй сторінці в мережі фейсбук оприлюднив переписку заступника начальника оперативно-розшукового відділу прикордонників та одного з контрабандистів.

Більше того, переписка, дозволяє стверджувати, що нещодавнє побиття на кордоні контрабандистами наряду прикордонників, організував також заступник начальника оперативно-розшукового відділу. Про це свідчить повідомлення відправлене після побиття наряду: «Б.. то ви мого тормоза на Мазді побили? Нах… я казав нашугати і дати пару плюх тай все! Зараз кримінал по вас буде! Мені пох… рішай заминай це».

45739856_2159850157393268_902975934355734528_nМова йде про наряд на автомобілі «Мазда», який був непідконтрольний заступнику начальника ОРВ, і про який досить часто в переписці прикордонник попереджав контрабандистів.

Також в переписці можна відслідкувати де саме, коли і в яких об’ємах перекидували контрабандні цигарки на румунську сторону.

Достовірні джерела повідомляють, що ця переписка, всього лиш «верхівка айсбергу» і насправді масштаби контрабанди значно більші.

Наразі побиті прикордонники зараз у лікарні, нападники за повідомленням прикордонників встановлені, але їх немає вдома тому їх оголосили у розшук.

«Правопорушники однозначно захотіли заволодіти зброєю прикордонного наряду, і це й призвело до основної сутички. Встановлені самі активні особи з цієї кількості осіб, і на даний момент їх по місцю проживання немає», –  зазначив речник Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко у коментарі ТСН

За нашою інформацією прикордонники дещо не договорюють у цьому коментарі. Достовірні джерела стверджують, що наряд був зв’язаний, а контрабанду таки перекинули, адже було 20 людей, і тікали вони точно не з ящиками. Більше того зброю, пістолет, контрабандисти таки забрали, і лише через добу повернули, адже їх по телефону переконали, що це вже дуже серйозна справа. Зараз контрабандисти намагаються любими коштами “вирішити” питання з потерпілими, але чи вийде, враховуючи розголос. Чи сховають прикордонники “кінці у воду”?

peredplata