ВИСУВАНКА ВІД “БПП “СОЛІДАРНІСТЬ” НА ВИБОРАХ У НЕПОЛОКОВЕЦЬКУ ОТГ ЗДОБУЛА БІЛЬШ НІЖ ПЕРЕКОНЛИВУ ПЕРЕМОГУ

Виборчі дільниці на виборах до Неполоковецької ОТГ найпершими в області порахували голоси виборців. Перемогу у 100 набраних голосів з 220 здобула висуванка у депутати від “БПП “Солідарність” – Кий Любов Іванівна з села Клокічка Берегометської сільської ради. Переможниця набрала 45% голосів!

Новообрана депутатка ОТГ подякувала громаді за висловлену довіру і заявила, що разом з людьми вона вибудовуватиме успішну обє’днану територіальну громаду.

Також вона висловила вдячність за підтримку народному депутату України Івану Рибаку, який постійно працює над розвитком реформи децентралізації в Чернівецькій області, пропагує та підтримує організацію сильних, успішних ОТГ.

Іван Рибак, керівник Секретаріату територіальної організації партії Вадим Руссу та інші колеги по “БПП “Солідарність” у Чернівецькій області привітали першу ластівку-переможницю на виборах і побажали їй наснаги та успіхів. Приєднуємося.

КАНДИДАТ ВІД “БПП”СОЛІДАРНІСТЬ” НА ГОЛОВУ НЕПОЛОКОВЕЦЬКОЇ ОТГ ВИГРАВ ВИБОРИ З ВРАЖАЮЧИМ РЕЗУЛЬТАТОМ У 76,1% ГОЛОСІВ

На виборах на голову Неполоковецької ОТГ Кіцманського району Чернівецької області переміг висуванець від “БПП “Солідарність” Храпко Григорій Васильович, який набрав 76,1% голосів (2166 голосів виборців).

Це перемога в одні ворота, оскільки наступний кандидат набрав 11,1%, третій у списку кандидат від “Самопомочі” – 6,4%, ще один висуванець – 5%.

Перемога “БПП “Солідарність” на виборах до Неполоковецької ОТГ яскрава і вражаюча!

Люди продемонстрували повну підтримку президентській політсилі та її очільникам в Чернівецькій області.

peredplata