Кандидати від #БПП #Солідарність» перемогли у 52 ОТГ по всій Україні!

За даними підрахунку результатів виборів у новостворених об’єднаних громадах, які відбулися 23 грудня 2018 року, переконлива більшість серед обраних голів ОТГ – це кандидати, висунуті територіальними організаціями Партії «БПП «Солідарність» та кандидати, яких підтримувала Партія «БПП «Солідарність». Про це повідомляє прес-служба Партії. Загалом перемогу отримують 52 кандидата від партії «БПП «Солідарність».

Серед наших переможців 30 кандидатів – висунуті партією та самовисуванці-члени партії 21 – самовисуванці, які йшли за підтримки партії.

Найбільше громад кандидати від «БПП «Солідарність» очолять у Черкаській області – 20, а також у Волинській області – 8, Львівській області – 3. У Київській області партія отримала 100-відсотковий результат – 4 з 4 громад очолять кандидати від БПП.

Результати інших політичних сил: ВО «Батьківщина» – 5 ОТГ, Аграрна партія – 2, «УКРОП Українське об’єднання патріотів » – 2, ВО “Свобода” – 1, Об’єднання “Самопоміч” -1, Українська Народна Партія (УНП) – 1 ОТГ.

Кандидати від БПП перемогли з великим відривом від конкурентів. Зокрема у Лип’янської ОТГ на Черкащині кандидат від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Сергій Іщенко отримав понад 90 відсотків голосів виборців. Учасник АТО Михайло Олефірчук, який очолить Гуто-Боровенську ОТГ на Волині, отримав 61% голосів виборців. Він був мобілізований в 2014 році. Проходив службу в 51-й окремій механізованій бригаді Сухопутних військ на території Луганської та Донецької областей ( в тому числі – під Іловайськом). Нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня. У Ковалівській ОТГ на Київщині Раїса Клюковська набрала понад 90 відсотків голосів.

Також за попередніми даними підрахунку 75% голосів партія отримала 370 мандатів депутатів ОТГ. Інші партії: ВО «Батьківщина» – 322, Аграрна партія – 83, Радикальна партія – 43, «УКРОП» – 68, Народний фронт – 27, депутати – самовисуванці – 191.

«БПП «Солідарність» має стабільну підтримку на всіх виборах. Загалом на виборах було обрано 782 голів ОТГ. Голови, обрані від БПП Солідарність, очолили 389 громад, або 49,7 відсотків.
Тенденція перемоги кандидатів від «БПП «Солідарність» зберігається у всіх регіонах України.

«Результат виборів в ОТГ – це і є справжня соціологія, справжній рейтинг. Реформа Децентралізації перейшла свій рубікон. Дедалі більше українців стають активними прихильниками децентралізації. Дедалі більше нових історій успіху. Дедалі більше справжніх лідерів громад, яким довіряють люди. Якщо два роки тому об’єднані громади почали ремонтувати садочки, дороги, ФАПи, то тепер вони відкривають нові виробництва, створюють нові робочі місця, залучають інвестиції від міжнародних партнерів. У громадах будують сонячні електростанції, закладають фруктові сади, відкривають переробні цехи, пекарні, екопарки та інші масштабні проекти», – заявив народний депутат України Сергій Березенко.

peredplata