Dzidzо розповів про свій стан після жорсткого нападу тітушок: там все розірвано

Одного з нападників він упізнав – це Михайло Мишков, який нібито привіз з собою “тітушок”

Фронтмен групи DZIDZIO Михайло Хома розповів про своє здоров’я після нападу.  За його словами, у нього розірвана барабанна перетинка у вусі.

“Розірвана барабанна перетинка. Два удари по обличчю”, –  заявив співак.

Напад на DZIDZIO

Напад на DZIDZIO

Одного з нападників він упізнав – це Михайло Мишков, який нібито привіз з собою “титушек”, почав залякувати і розпустив руки.

“Мишков вже приїжджав раніше на мій концерт, він погрожував моєму програмному директорові, що у мене там і коліно буде прострелено, що моїм обличчям повитирають в туалеті”, — говорить Дзідзьо.

Напад на DZIDZIO

Напад на DZIDZIO

Відомому співакові Дзідзьо близько полудня на порозі радіостанції перекрили шлях вісім чоловіків і завдали два удари по обличчю. Принаймні так заявив сам Михайло Хома. Версія нападників протилежна, а сам конфлікт виник через великі гроші і права керувати концертною діяльністю співака.

“Він мене зупинив, сказав: “Я хочу поговорити дві хвилини”, я запізнювався на ефір. Він взяв мене за руку і каже, що “немає часу, ти будеш зі мною говорити”. І тут підбігає якийсь чоловік, старше, не можу сказати, скільки йому років, і каже, що “ти ще раз таке зробиш, скривдиш мою маму … ти чого маму лякаєш?” Я в той момент не розумів, про що йдеться взагалі”, – розповів DZIDZIO.

DZIDZO

DZIDZO

Відомо, що колишній учасник гурту Олег Турко, він же Лесик, продав свою частку в компанії Meison ентертайнмент Мишкову. Той ще з літа вимагає з Dzidzio свою частку, проте за словами менеджменту артиста у нього немає достатніх документальних підтверджень.

Юристи Дзідзя заявляють, що продаж прав незаконна, а з боку Мишкова відбувається спроба рейдерського захоплення співака та його прибутків.

“Надавалися певні копії, незасвідчені, і не ті, що потрібні для розгляду цієї справи дійсно”, — кажуть вони.

peredplata