Нетверезий водій носив при собі сечу, яку намагався здати замість своїх аналізів

Патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння у водія і запропонували йому здати аналізи. Той не відмовився. Цей випадок зафіксували сьогодні, 7 лютого, близько 4-ї години ранку у Чернівцях.

Як інформує УПП в Чернівецькій області, патрульні зупинили транспортний засіб Lexus G350, який перебував в орієнтуванні. Інспектори виявили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіка запросили в ЧОНД для проходження огляду на стан сп’яніння. Водій погодився.

Під час здачі біологічної речовини намагаючись уникнути відповідальності чоловік спробував підмінити біологічну речовину (сечу) на невідому, яку мав при собі. Та спроба виявилася невдалою, поліцейські помітили його намір. В результаті чоловік не зміг здати біологічну речовину.

На водія винесено постанову ст..126 КУпАП (керування транспортними засобами без відповідних документів) та складено протокол ст..130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Транспортний засіб евакуйовано на арештмайданчик.

Нагадаємо, Майже 50 тисяч гривень штрафу та 10 років без водійського посвідчення. Суд покарав п`яного водія.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/netvereziy-vodiy-nosiv-pri-sobi-sechu-yaku-namagavsya-zdati-zamist-svoyih-analiziv-41196?fbclid=IwAR2cS2OAFsbzWDtqmab2PF9-Wr_Cd4uMWnOb5bJJtC7_FGe3-Pcy3ThcC-U. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata