Андрій Смолій: Зеленський – довготривала технологія Москви з демонтажу української державності

Шоу «Квартал-95», серіал «Слуга народу» та Володимир Зеленський – це довготривала технологія Москви з демонтажу української державності.

Таку думку у Facebook висловлює політичний експерт, кандидат юридичних наук Андрій Смолій.

За його словами, розкручувати «квартал» в Україні почали у 2004-2006 роки, в період Помаранчевої Революції, як довготривалий проект зі знищення української ідентичності та державності. Кварталівці, пише Смолій, висміювали мову, культуру, мешканців україномовних регіонів, до прикладу, гуцулів.

«Головною метою кварталу було посіяти зерно розбрату в українському суспільстві, розділити Україну на сорти, а будь-яку проукраїнську владу показати нікчемною. Вже тоді їм вдавалося. Українці, зазомбовані Кварталами, обрали засудженого Януковича. Проте ні, у 2013-2014 роках спалахує Революція Гідності, починається війна. Поступово країна відходить від «русского мира». Закривається «лавочка» з російськими каналами, кіно, гастролерами. Ми починаємо вчити свою історію, знімати свої фільми, чути свою музику. Проте російська пропаганда, яка роками вигодовувала нових «слуг» зробила своє: ми бачимо наскільки ефективно відбулася кампанія із зомбування громадян України вже через так званий проект «Слуга народу», – заявляє Андрій Смолій.

За його словами, через призму серіалу в Україні розкрутили президента з народу, хоч насправді Зеленський також є багатієм з офшорами, віллами та дорогими автомобілями.

«Мета Кремля нині – розділення України, деморалізація, знищення мови та культури, національне приниження, – все як в останньому сезоні «Слуги народу». Подивіться. Це наша майбутня реальність.

Ні мови, ні НАТО, ні армії, ні безвізу, ні власної історії», – пояснює Смолій.

Нагадаємо, у другий тур президентських виборів потрапляють шоумен Володимир Зеленський та чинний Президент Петро Порошенко. Наразі Центральна виборча комісія опрацювала вже понад 99% електронних протоколів. За Зеленського у першому турі свої голоси віддали 30,23% виборців. За Порошенка проголосували 15,92% виборців. Другий тур відбудеться 21 квітня. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/04/02/andriy_smoliy_zelenskyy__dovgotryvala_tehnologiya_moskvy_z_demontazhu_1542929

peredplata