“Будьте мужиком”: Порошенко записав нове звернення до Зеленського

Президент закликав свого опонента прийти на дебати.

Чинний президент України Петро Порошенко записав нове відеозвернення до свого опонента у другому турі виборів Володимира Зеленського.

Порошенко заявив, що дебати – це нормальна політична традиція і закликав Зеленського не боятися прийти на них. “Володимире Олександровичу, не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це – некрасиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю!”, – заявив президент у своєму зверненні.

Президент закликав свого опонента прийти на дебати.

Нагадаємо, одразу після оголошення даних екзитполів про перемогу в першому турі президентських виборів 31 березня кандидат Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів із опонентом, який потрапить разом із ним до другого туру.

Наступного дня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати Зеленського та чинного президента Петра Порошенка.

Ще через день радник Зеленського Руслан Рябошапка заявив, не бачить сенсу у дебатах. Водночас у соцмережах розпочалася хвиля під хештегом #хочубачитидебати.

Джерело: https://prolviv.com/blog/2019/04/05/budte-muzhykom-poroshenko-zapysav-nove-zvernennia-do-zelenskoho-video/?fbclid=IwAR0DgsugRoP5uaXw40BCVEbpFNPuIwvZ5nyXwMBO0gHCPpkf3rAJ2JSzdzE
© prolviv.com

peredplata