Поліція розшукує злочинців, які стріляли у чернівчанина

Інцидент стався вранці 8-го квітня у Чернівцях. З вогнепальним пораненням потерпілого доставлено до лікарні.

О 5-й годині ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про проникаюче тілесне ушкодження внаслідок вогнепального поранення.

На місце події негайно виїхав начальник ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв, заступники начальника ГУНП, слідчо-оперативні групи ГУНП і Шевченківського відділення поліції та працівники кінологічної служби.

Наразі поліція проводить огляд місця події, встановлює обставини злочину та осіб, причетних до його скоєння. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

© Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/zbroya/policziya-rozshukuje-zlochincziv-yaki-strilyali-u-chernivchanina/

Зловмисника, який тяжко поранив чоловіка, розшукують у Чернівцях. Він випустив кілька куль у неозброєну людину.

Сталось це на вулиці Гадяцькій. Компанія з трьох чоловіків пила пиво, вони голосно кричали та сміялися. Мешканець будинку вийшов надвір, аби зробити їм зауваження. У відповідь один з чоловіків дістав бойовий пістолет та почав гатити.

Стрільця оголосили у розшук. Потерпілий чоловік нині в лікарні, за його життя борються лікарі.

peredplata