Поліція Буковини затримала жителя Вашківців, який ножем поранив чоловіка

Потерпілий у тяжкому стані перебуває в реанімації. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

28-го квітня о 15-й годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що 39-річний житель міста Вашківці отримав ножове поранення від малознайомого чоловіка. На місце злочину одразу виїхали слідчо оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Вижницького відділення поліції, а також керівництво ВП.

Поліцейські встановили, що в процесі розпиття спиртних напоїв вдома у спільного знайомого, між двома гостями виник конфлікт, під час якого один з них завдав іншому ножового поранення в область шиї. Після скоєння злочину нападник утік з місця події.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника – 44-річного місцевого жителя. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі тривають першочергові слідчі дії. Поліцейські встановлюють всі обставини злочину.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata