Павлюк зробив заяву щодо своєї відставки

Виконувач обов’язків голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк не планує “робити поспішні кроки, які від нього не вимагає законодавство”.

Про це він повідомив у коментарі телеканалу UA:Буковина, говорячи про ймовірність складання своїх повноважень.

“Я керуюся принципами місцевої державної адміністрації, а один з них говорить про те, що я є відповідальним перед громадою. Зараз у травні місяці робити якісь поспішні кроки, які від мене не вимагає законодавство…”, – сказав в.о. голови ОДА

Він нагадав, що прийшов на посаду першого заступника голови ОДА, пройшовши конкурс.

“Я добре пам’ятаю, з якою програмою я йшов, які думки і позиції я озвучував. Я вважаю, що зараз можливість їх втілювати є”, – сказав Михайло Павлюк.

Водночас, на запитання журналістів, чи готовий Павлюк стати головою Чернівецької ОДА у разі, якщо це йому запропонують, чиновник відповів:

“От коли буде така пропозиція, я обіцяю, що телеканал Буковина знатиме про моє рішення одним із перших, я окремо з цього приводу зроблю заяву”.

Водночас керівник штабу Зе!Команди на Буковині Віталій Другановський повідомив, що готовий очолити Чернівецьку ОДА у разі, якщо це йому запропонує новообраний президент Володимир Зеленський.

Як відомо, після інавгурації Володимир Зеленський може подати кандидатури на голів ОДА на затвердження Кабміну. За законом, всі голови ОДА продовжують працювати до затвердження нових. Однак, вже подали у відставку призначенні Петром Порошенком голови чотирьох обласних адміністрацій.

peredplata