Потвори!”: нардеп Мосійчук почав ображати телеглядачів, які запідозрили його у сп’янінні (відео)

Телеглядачі запідозрили, що нардеп прийшов на програму у стані алкогольного сп’яніння.

Обраний від Радикальної партії депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук спровокував скандал під час прямого ефіру на телеканалі ZIK.

Його причиною стало те, що телеглядачі запідозрили, що нардеп прийшов на програму у стані алкогольного сп’яніння. Про це пише “Новое время”.

На мою думку, Мосійчук знаходиться у нетверезому стані у вас у студії», — припустив один з тих, хто додзвонився до студії.

У свою чергу парламентарій заявив, що глядачі можуть оцінювати його стан«як завгодно». «Я перебуваю у стані, в якому я є», — сказав Мосійчук.

Наступний телеглядач зазначив, що «якщо такі депутати п’яні будуть керувати у нас у країні, то толку не буде».

«Вам чекушечку ще потрібно принести, або келих пива, щоб ви заспокоїлися?», — поцікавився ще один глядач.

У відповідь на це Мосійчук обізвав цих людей «потворами», якими керують «з певного центру».

«Всі ці потвори, які телефонують і розповідають: нетверезий стан, ідіот, дурень тощо… Це все люди, які направляються з певного центру. Господи, дай їм розуміння», — сказав він, після чого перехрестився.

Пізніше нардеп прокоментував інцидент на на своїй сторінці у Facebook. “Мій вчорашній млявий стан в ефірі телеканалу ZIK – це наслідок не вживання алкоголю, як дехто міг подумати, а медичних процедур: припікання виразок і гастроскопії під наркозом”, – написав він.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10567218-potvori-nardep-mosiychuk-pochav-obrazhati-teleglyadachiv-yaki-zapidozrili-yogo-u-sp-yaninni-video.html

 

peredplata