Чернівецькі прикордонники затримали двох іноземців та таксиста

НА БУКОВИНІ, ОДНІ Й ТІ Ж, НЕЛЕГАЛИ ДВІЧІ НАМАГАЛИСЯ ПОРУШИТИ КОРДОН

 У Чернівецькій області, в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Мігрант», прикордонники затримали таксиста, який підвозив нелегалів до українсько-румунського кордону. Про це інформує пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Групу іноземців, які намагалися незаконно перетнути кордон з України в Румунію затримали сьогодні, 11 липня, прикордонниками відділу «Красноїльськ». В цьому охоронцям кордону допомогли місцеві мешканці, які надали інформацію про легковий автомобіль з імовірними нелегалами, що рухався в сторону кордону.

В заданий район, на напрям імовірного руху автомобіля, висунулася група реагування. Менш ніж за три кілометри до держрубежу прикордонники зупинила таксі. В ньому крім водія, знаходилося двоє іноземців без документів. Зі слів пасажирів стало відомо, що вони громадяни Алжиру.

Іноземців та водія доставили у прикордонний підрозділ до встановлення всіх обставин правопорушення. Надалі алжирців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України. Щодо водія таксі, то йому також доведеться відповісти за ст. 206-1, ч. 3, КУпАП, незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України.

Варто також сказати, що затримані іноземців вже не вперше за останні два тижні намагалися в обхід пункту пропуску потрапити до Румунії.

 

 

peredplata