Пробне ЗНО

У Департаменті освіти і науки повідомили, що на пункти проведення пробного ЗНО вже завезли не лише усі необхідні матеріали, а й дезінфекційні засоби.

Пробне тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудеться 10 квітня 2021 року.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році учасники обрали лише один предмет для проходження пробного ЗНО, пише ІА АСС з посиланням на Департамент освіти і науки Чернівецької ОДА.

Окрім цього, зареєстровані учасники зможуть додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів. 

Коли будуть відомі результати пробного ЗНО

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.  Захист від COVID-19 З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)  для кожного пункту тестування вже отримали засоби особистої гігієни, дезінфікуючі засоби для обробки рук та поверхонь, паперові рушники. 

ЗНО-2021: дати Раніше МОН заявило, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком:

21 травня – хімія,

24 травня – іспанська, німецька, французька мови,

25 травня – англійська мова,

28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту),

1 червня – українська мова, українська мова і література,

4 червня – історія України,

7 червня – фізика,

10 червня – біологія,

15 червня – географія

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/probne-zno-na-bukovini-koli-i-yak-prohoditime-71073?fbclid=IwAR3bjG1EF-n4aA3iIMS19k2tpNjz0mvbOQl4kE5ZsbucycLdwtFIZwHlFGo. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata