“Буковинський ярмарок” у Чернівцях

Заслужений академічний Буковинський ансамбль пісні і танцю ім. А. Кушніренка презентує нову концертну програму “Буковинський ярмарок”.
 
Традиційно Буковина завжди славилася яскравими, колоритними і багатими ярмарками. А крім продажу та демонстрації народних ремесел який же ярмарок обійдеться без традиційних народних гулянь та гумору, пісень та танців.
 
Так як наш край є різнобарвним в етнічному відношенні, де збережені культурні традиції багатьох народів, що проживають в нашому краї, то в новій фольк-шоу програмі ми постаралися об’єднати, вплести в віночок традиційного буковинського фольклору, ще і культури народностей, що проживають разом з нами. Це додало ще більшого колориту, яскравості та виразності сценічного дійства, яке з перших хвилин зачаровує глядача. Коли перед початком ярмарки елегантно і гордовито, червоними трояндами двірники підмітають вулицю Панську, це не може не перехопити дух і не може не зачепити за живе.
 
Наша традиційна культура, наше місто і край завжди славилися неперевершеною народною творчістю та фольклором. Все це філігранно об’єднано в нове феєричне, сценічне фольклорне дійство ” Буковинський ярмарок”

peredplata