На Кельменеччині вилучено 4 кілограми маріхуани

Працівники карного розшуку Кельменецького райвідділу міліції задокументували факт збуту наркотичних речовин жителем району. У помешканні затриманого виявили майже 4 кілограми наркозілля.

Оперативники здобули інформацію стосовно особи, яка можливо торгує наркотичними речовинами. У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, під час чергової спроби збуту наркотику, міліціонерам вдалося затримати 51-річного мешканця Кельменецького району.

У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання «нарко-бізнесмена» правоохоронці вилучили 3,7 кілограми марихуани. Встановлено, що чоловік ніде не працював, і в такий спосіб вирішив «заробляти» на життя. Свій «товар» наркоторговець продавав лише «перевіреним» людям.

Як повідомив заступник начальника Кельменецького РВ УМВС України в Чернівецькій області Андрій П’ятницький, за фактом збуту наркотичних засобів відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Затриманий наразі перебуває під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata