Розбещувача неповнолітніх на Буковині засудили до 7 років

Розбещувача неповнолітніх на Буковині засудили до 7 роківПрокуратура Чернівецької області в апеляційному порядку оскаржила вирок Новоселицького районного суду від 08.01.2013 р. Обставини справи: Нині 22-річному буковинцю Олегу В. (допоки вирок не вступив у законну силу прізвище не вказуємо) інкримінувалося скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст.301 (виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів), ч.3 ст.152 (зґвалтування неповнолітньої) і ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України.

Ще у вересні 2009 року молодик запропонував знайомій школярці поїхати іномаркою Ауді А-6 із села у місто й поласувати морозивом. Нічого поганого у цьому не підозрюючи, дівчина сіла у салон легковика. Та уже за населеним пунктом автівка з’їхала з дороги і зупинилася у лісопосадці. Переслідуючи мету, направлену на задоволення своєї статевої пристрасті, за допомогою кулаків і погроз позбавити життя Олег вчинив розпусні дії відносно неповнолітньої. Більше того, за допомогою мобільного телефону з вбудованою фотокамерою зробив кілька фотознімків про це. А потім, шантажуючи дівчину, знову примушував її до інтимних стосунків. Коли ж дівчина врешті йому відмовила – розповсюдив знімки в мережі Інтернет.

Новоселицький районний суд виправдав підсудного, вважаючи, що його вина у скоєнні інкримінованих злочинів не доведена.

Та принципова позиція як прокуратури, так і Апеляційного суду Чернівецької області знайшла своє логічне завершення у відповідному рішенні, згідно з яким вирок Новоселицького районного суду скасований і постановлений новий. А саме: Олега В. визнано винним в інкримінованих йому злочинах і засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata