Справжні контрабандисти залишилися на своїх посадах, – Геннадій Москаль

Справжні контрабандисти залишилися на своїх посадах, - Геннадій МоскальСьогодні на чат-конференції народний депутат Геннадій Москаль відповів на запитання від Митника стосовно того, що насправді діється на митниці: \”Щоб прикрити факти контрабанди, керівництво митниці, яке стоїть за цією контрабандою, зробила “братську могилу” для рядових митників. Справжні контрабандисти залишилися на своїх посадах\”.4

Митник написав(ла):
В серпні минулого року був величезний скандал з приводу нашої колеги Анжели Кордунян, яка трохи привідкрила занавес того що насправді діється на митниці .Із-за цієї заяви на помічника Соболева в Новоселиці був здійснений напад та незаконний обшук в його приміщенні.Ви приїхали до Новоселиці та забрали оригінали документів.На якій стадії зараз ця справа?
Дякую.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ

Я неодноразово звертався з цього приводу в ГПУ, МВС, Держмитслужбу і мав надію, що всі порушення будуть усунуті у зв’язку зі створенням нового Міністерства доходів і зборів.

На жаль, судячи з відповіді, яку надаю нижче, бачу, що ці питання знову гальмуються. Бо ті ж самі люди з митної служби перейшли в Міндоходів і зборів.

Справжні контрабандисти залишилися на своїх посадах, - Геннадій Москаль
Справжні контрабандисти залишилися на своїх посадах, - Геннадій Москаль

У відповіді Дериволкова – абсолютна брехня, тому що я особисто привіз із Румунії копії митних декларацій, які отримало в тому числі й УМВС у Чернівецькій області.

Я підніматиму ці питання й далі, поки вони не будуть доведені до логічного кінця. Щоб прикрити факти контрабанди, керівництво митниці, яке стоїть за цією контрабандою, зробила “братську могилу” для рядових митників. Справжні контрабандисти залишилися на своїх посадах.

peredplata