На Буковині чоловіки до півсмерті побились за жінку

Шекспірівські пристрасті розгорілися минулої ночі у помешканні 25-річної чернівчанки, адже у рукопашній сутичці зійшлися її 31-річний колишній чоловік та 41-річний співмешканець.

Коли стало зрозуміло, що перевага на боці більш молодшого противника, останнім аргументом у бійці виступив ніж. В результаті, колишній чоловік знаходиться у лікарні з проникаючим ножовим пораненням, а його опонент найближчим часом може опинитись на лаві підсудних, адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Ще одна безглузда сутичка, яка закінчилася трагічно сталася минулої доби у Кельменецькому районі Чернівецької області. Двоє мешканців села Ленківці не змогли дійти згоди у суперечці за допомогою слів та вирішили довести свою правоту кулаками. У результаті необережного удару 52-річний чоловік впав та вдарився головою об бетонне покриття. Нажаль травма виявилась несумісною з життям і у лікарні чолові помер. Кривдника затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata