На Буковині на підводі чоловік намагався переправити 20 ящиків сигарет до Румунії

На Буковині на підводі чоловік намагався переправити 20 ящиків сигарет до РумуніїНа Буковині, прикордонниками відділу «Красноїльськ» затримано чоловіка, який на підводі намагався переправити 20 ящиків сигарет до сусідньої Румунії.

Учора по обіді, прикордонним нардом відділу «Красноїльсь» під час несення служби було помічену рух невідомої особи, що направлялась бік державного кордону. Помітивши охоронців кордону невідомий вдався до втечі. В ході пошукових дій за 30 метрів від загороджувального паркану прикордонниками було виявлено 10 пакунків з сигаретами марки «Вічерой».

З прибуттям групи реагування та продовження пошуку, на відстані 250 метрів від лінії державного рубежу правоохоронцями була виявлена гужова підвода на якій знаходилося 10 пакунків з сигаретами. Поряд з цим, було затримано одну невідому особу без документів, яка можливо причетна до протиправної діяльності і являється власником підводи та 20 ящиків з сигаретами.

Варто також сказати, що сьогодні, близько ранку прикордонниками відділу «Селятин» на відстані 100 метрів від кордону, були виявлені ще 6 ящиків сигарет, які невідомі намагались переправити до Румунії.

Після здійснення відповідних заходів, всі сигарети були доставлені до прикордонних підрозділів, а в подальшому будуть передані встановленим порядком компетентним органам.

Відносно чоловіка, якого затримано на ділянці відділу прикордонної служби «Красноїльсь» то його долю вирішуватиме суд.

Про це повідомляє помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

peredplata