Міліціонери-ґвалтівники: \”У селах багато людей, на яких можна все повісити, все що хочеш\”

Міліціонери-ґвалтівники: "У селах багато людей, на яких можна все повісити, все що хочеш"Затримані міліціонери-ґвалтівники Дмитро Поліщук та Євген Дрижак, які раніше погрожували \”здати всіх, якщо їх не відмажуть\”, записали на телефон відкрите звернення у ЗМІ.
Про це повідомляє \”Миколаївський оглядач\”.

Зокрема, затримані повідомили:

\”Журналісти і політики! Не треба піднімати собі рейтинг на нашому ділі!

– Ми були і при \”помаранчевих\”, і при \”біло-блакитних\”!

– Наша система прогнила вже давно!

Ми зобов\’язані возити данину в Миколаївське УМВС щомісяця, а якщо треба терміново, то нам дають одну ніч для збору певної суми грошей!

– Відділ внутрішньої безпеки (ВВБ) почав продавати зібрані справи злочинцям,
тобто якщо оперативники УДСБЕЗ збирають матеріал на фермера чи іншого бізнесмена, то вони зобов\’язані повідомити про це представнику ВВБ, колишньому працівнику БЕЗ, той зі своїм керівництвом дзвонять бізнесменові і кажуть ціну, якщо той погоджується, то справу повинні знищити, а якщо працівники УДСБЕЗ чинили опір, їх просто підставляли і виганяли в кращому випадку, також ВВБ під себе \”підім\’яло\” все.

– Дозвільна система – це ласий шматочок. Є план. З усіх власників зброї під будь-яким приводом збирати гроші, чи то це відстріл гільз, то рушницю чи пістолет був неправильно зареєстрований і тепер треба відібрати і все по-новому \”вирішити\”.

– Дільничні повинні збирати данину з продавців наркотиків та самогону щомісяця, тому за останній час в селах в кілька разів зросла кількість торгівельників «коноплями» і самогоном.

Заступник начальника УМВС України в Миколаївській області з кадрів Юрій Чернега налагодив систему отримання грошей за грамоти, звання, медалі, заохочення та отримання нової посади.

Заступник начальника УМВС України в Миколаївській області з громадської безпеки Анатолій Марчук налагодив систему отримання грошей з райвідділів. А саме: дільничні повинні приносити зібрану данину заступнику начальника з громадської безпеки РВВС, а ті вже везуть Марчуку, так само інспектори дозвільної системи везуть начальнику дозвільної системи УМВС України в Миколаївській області Володимиру Никорі, а той вже Анатолію Марчуку.

Така ж схема у Юрія Чернеги, заступники начальників РВВС з кадрів: збирають данину з працівників міліції за грамоти, звання, посади, «очищення» особистої справи тощо.

– Слідчі та оперативники карного розшуку мають для показника вішати справи на невинних людей, які не платять данину, а якщо справа не прибуткова, то на роботягу або бомжа.

– Багато фактів, що самі міліціонери забирають і продають коноплі, і навіть вбивали людей, але всіх змушують мовчати!

Головне цифри, цифри! У селах багато людей, на яких можна все повісити, все що хочеш. Слідчий може такі «чудеса» намалювати, а місцева прокуратура нас завжди підтримає, тому що нам іноді трапляються їхні родичі. Тому прокуратура з нами ніколи не сваритися.

Якщо громадськість вимагає звільняти і карати нас, так треба звільняти всіх виконавців і замовників системи!\”

Втім, самого звернення на сайті немає.
Джерело

peredplata