Кореспондента ТСН переслідують після розслідування україно-російської наркоторгівлі

Кореспондента ТСН переслідують після розслідування україно-російської наркоторгівліЗа журналістом слідкує чорний джип з російськими номерами.

За кореспондентом ТСН Сергієм Гальченком слідкує чорний джип з російськими номерами. Уперше авто журналіст побачив після того, як в ефірі ТСН.Тиждень вийшов його сюжет про наркобізнес в Україні.

На слід українського наркотрафіку Сергій натрапив, коли поїхав розслідувати вбивство в Мелітополі. \”Коли я приїхав у Мелітополь, то почав розслідувати можливу причетність підозрюваних у вбивстві до виготовлення та продажу наркотиків за кордон.

Адвокат сім\’ї загиблого мене відразу попередив, щоб я не лишався у місті: за ними слідкують машини з російськими номерами, а свідкам трагедії погрожують, мовляв, в Мелітополі мені знаходитися дуже небезпечно\”, – розповів Гальченко.

У сюжеті Сергія ішлося про масштаби виготовлення наркотиків в Україні. За підрахунками, щороку виробляють марихуани на два з половиною мільярда гривень, вивозячи з країни по 150 тонн.

\”Після повернення в Київ я помітив за собою хвіст – чорний джип, який стежив за мною до самого під\’їзду мого дому. Машина стояла під вікнами навіть тоді, коли я був дома. Номерні знаки свідчать про те, що автомобіль – з Російської Федерації\”, – повідомив журналіст.

\”Ми вважаємо, що переслідування нашого журналіста Сергія Гальченка пов\’язано з розслідуванням у \”ТСН.Тиждень\”.

Ми готові передати всі факти в правоохоронні органи, та робимо цю інформацію публічною для того, щоб захистити нашого кореспондента\”, – заявив керівник ТСН Сергій Попов. Як відомо, ЗМІ повідомляли, що українські чиновники покривають наркотрафік в Одесі.
Джерело

peredplata