Зґвалтовану у Врадіївці Крашкову від смерті врятувало лише диво

Зґвалтовану у Врадіївці Крашкову від смерті врятувало лише дивоІрину врятувала лише низка щасливих випадковостей та небайдужі люди.

Ірина Крашкова, яка стала жертвою страшного побиття та зґвалтування у Врадіївці, і дивом не загинула, завдячує за порятунок своїм землякам.

Місцеві мешканці своєю небайдужістю врятували дівчину і від розлючених чоловіків, які шукали її в лісі, щоб добити, і від небезпеки в лікарні, куди примчав наряд міліції разом із можливим ґвалтівником.

Диво, збіг, випадковість – будь-яким з цих слів можна назвати те, що 29-річна Ірина Крашкова залишилася живою, йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень.

Усі були в шоці від такої зухвалої поведінки врадіївських міліціонерів, яких підозрюють у зґвалтуванні Ірини.

\”У неї було спотворене обличчя, на обличчі рани, були синці масивні на лиці, в крові вона була вся – і голова, і тіло\”, – розповідає хірург, який рятував Крашкову не тільки на операційному столі, а й від мілціонерів, які хотіли замісти сліди.

Крашкову затягнули в машину і повезли у так званий \”міліцейський бордель\”, але дівчина дорогою почала пручатися і до місця призначення її не довезли.

Усі дії розгорталися у лісі. Там Крашкову побили та зґвалтували, а потім поїхали. Коли повернулися, щоб добити дівчину, її на місці вже не було. Ірина встигла сховатися в кущах.

Ірині з проламаною головою вдалося доповзти до першої оселі, що в сусідньому селі. І саме те, що ґвалтівники не знали де шукати дівчину, теж її врятувало. У будинку, якого дісталася Ірина небайдужі люди викликали швидку і так дівчина дивом лишилася живою.

Як відомо, підозрюють у зґвалтуванні дівчини міліціонерів Дмитра Поліщука та Євгена Дрижака. На часі вони перебувають під арештом. І це теж завдяки місцевим мешканців. Бо саме вони здійняли бунт проти міліцейського свавілля.

Нагадаємо, події у Врадіївці спровокували всенародне повстання проти міліції. Головною вимогою мітингуючих є відставка міністра МВС Віталія Захарченка.

У неділю, 7 липня, з Врадіївки до Києва пішки вирушили мітингувальники. Люди вимагатимуть звільнення міністра МВС Захарченка та переатестації громадськими комісіями всіх працівників міліції.

Руслан Харченко, Ольга Параскун. ТСН-Тиждень

Джерело

peredplata