У Чернівцях знову хабарник у Садгірській райраді

У Чернівцях знову хабарник у Садгірській райрадіНа своїй сторінці у Фейсбуці депутат міськради Олексій Каспрук пише про нового хабарника. Тепер уже з Садгори:

-За хабар затримано заступника голови Садгірської районної ради!!! Ну «непруха» у \”очильників\” якась зараз, говорячи їхньою ж мовою. Як останнім часом міліції не щастить дня прожити, щоб не вляпатися в якусь історію, так і в команді місцевих «молодих ефективних керманичів» уже скоро дня не минатиме без хабара чи факту корупції. Звісно, змагатися зі своїм Першотравневим районним колегою садгірчанину було важко, але після останнього факту можна говорити про чітку тенденцію – беруть скрізь!
За два роки правління Михайлішиниа це четвертий випадок хабарництва в структурах місцевого самоврядування. Засуджений за хабар призначений Михайлішиним на посаду директор цвинтаря, затриманий за хабар заступник вже нового \”очільника\” Калинівського ринку, два заступники районних рад. Може піраміда? Чи айсберг?
Але, як на мене, з цього прикрого інциденту з заступником голови Садгірської районної ради можна зробити ще один висновок. Це ж у які жорсткі рамки треба людей поставити, щоб вони навіть після такої прискіпливої уваги до себе органів продовжують брати! Ой, навряд чи – для себе. Бо ж інстинкт самозбереження змусив би чиновників затаїтися хоча б на деякий час.
Але видно, пацани згори розуміють, що цього «деякого часу» у них немає, тому й тиснуть на своїх підлеглих, спускаючи їм рознарядки на конкретні суми.
Після усіх цих неприємних подій я би порадив на наступній сесії міської ради замість переносу тролейбусного депо розглянути про виділення земельної ділянки для пенітенціарної служби. Бо ж такими темпами скоро чиновники не вміщатимуться у «палатах» Чернівецького СІЗО.
А до сесії пацанам треба гроші збирати на заставу, як казав Горбатий: «друга из беды вызволять»!

peredplata