В Черкаській області, після тортур у РВВС, чоловік зарізав співробітника міліції

В Черкаській області, після тортур у РВВС, чоловік зарізав співробітника міліції12 липня 2013 року, у міста Сміла Черкаської області, чоловік зарізав ножем співробітника міліції. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області. За версією міліції, цьому чоловікові було пред\’явлено обвинувачення в тому, що він нібито скоїв крадіжку. Його запросили в ГУВС для дачі показань. Чоловік прибув у встановлений час, поговорив зі слідчим, після чого був відпущений додому, – пише видання \”Лівий берег\”.

У МВС кажуть, що на наступний день йому було запропоновано знову з\’явитися в міліцію для дачі свідчень, але він не прийшов, а також не відповідав на дзвінки правоохоронців. Через три дні брат підозрюваного подав у міліцію заяву про його зникнення. Ще через деякий час правоохоронцям стало відомо місцезнаходження цієї людини. Для з\’ясування всіх обставин справи туди виїхали правоохоронці, не взявши з собою зброї.

\”При спробі підійти до чоловіка, той кинувся на одного з міліціонерів з ножем і завдав йому кілька ударів. Рани виявилися несумісними з життям. Розуміючи, що йому не уникнути відповідальності, він зник з місця злочину і згодом покінчив життя самогубством\”, – сказано в повідомленні. Загинув 22-річний оперуповноважений Смілянського міськвідділу міліції В\’ячеслав Беспалий.

За словами правозахисника Марини Говорухіної, мова йде про Василя Врадія. За даними правозахисниці, в 2012 році Врадия затримали і жорстоко катували місцеві міліціонери з допомогою електричного струму. Факти ушкоджень були зафіксовані в медичній карті. Після цього Врадій звернувся до прокуратури, яка відмовила в порушенні кримінальної справи, а потім все ж почала розслідування.

Очевидно, що чоловік, переживши вже тортури в РВВС, не захотів знову повертатися туди, де над ним знущалися. Під дією сильного душевного переживання, Василь Врадій прийняв рішення зарізати працівника міліції, щоб знову не опинитися в руках садистів. Якби МВС працювало за законом, цих смертей могло б не статися. Закономірно, що подібні новини тепер будуть з\’являтися все частіше і частіше.

Цікаво 13 липня 2013 року, у ЗМІ з\’явилося повідомлення, що один із співробітників МВС Черкаської області написав рапорт про звільнення і приєднався до \”Врадиевской ході\” проти міліцейського свавілля. Мабуть, деякі працівники МВС уже стали розуміти, що краще зараз перейти на бік народу, щоб завтра не опинитися в розстрільному списку злочинців у погонах.

В Черкаській області, після тортур у РВВС, чоловік зарізав співробітника міліції

Джерело

peredplata