Буковинця засуджено за контрабанду боєприпасів

Буковинця засуджено за контрабанду боєприпасівНабув чинності вирок Глибоцького районного суду Чернівецької області у кримінальному провадженні, яке розслідували слідчі СБУ стосовно громадянина України, котрий був затриманий за контрабанду боєприпасів.
Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

У травні ц.р. у пункті пропуску «Порубне» Чернівецької обласної митниці співробітники Управління СБУ спільно з прикордонниками та митниками затримали громадянина України, який намагався незаконного перемістити через державний кордон набої до вогнепальної нарізної зброї.

У 33-річного чернівчанина, який пішки прямував до сусідньої країни правоохоронці вилучили приховані від митного контролю бойові набої калібрів 5,45 і 7,62 мм та багнет-ніж, які порушник намагався незаконно і скритно пронести під верхнім одягом з метою їх подальшої реалізації за кордоном.

Підсудний повністю визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.201 (контрабанда) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) Кримінального кодексу України.
Вироком суду йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на три роки з випробувальним терміном один рік. Предмети контрабанди конфісковано.

peredplata