У Румунії автобус з українцями, що їхали в Болгарію, розтрощили колоди, які впали з вантажівки. 14 постраждалих

У Румунії автобус з українцями, що їхали в Болгарію, розтрощили колоди, які впали з вантажівки. 14 постраждалихВелика аварія сталася пізно ввечері 10 серпня поблизу румунсько-молдовського кордону. Автобус перевозив 46 українських туристів – вони прямували в Болгарію на відпочинок.

Раптом із вантажівки, що пішла на обгін, упала колода і потрапила просто в бік туристичного автобуса з українцями. Загалом постраждали 14 людей. \”Я почув ляск і вибіг на вулицю подивитися, що відбувається. Я побачив, як вантажівка пішла на обгін кінського возу, і не встигала обігнати, бо назустріч їхав автобус\”, – розповів очевидець ДТП. Водій лісовозу різко загальмував. З вантажівки зірвалися кілька триметрових колод, одна з яких і влучила в автобус.

\”Двоє потерпілих потребували інтенсивної терапії, тому ми вирішили транспортувати медичним гелікоптером до нейрохірургічного шпиталю. У них серйозні травми голови\”, – повідомила керівник спеціальної медичної допомоги Діана Кімпоесу. На місце аварії прибули представники українського консульства. Тим часом поліція продовжує розслідування.

У свою чергу українці, які їхали в автобусі, розповіли про аварію: \”Дві колоди влучили у двох пасажирів, що сиділи за водієм, і ще двох зачепили – тих, що сиділи біля дверей\”. На ніч туристів, що не потребували шпиталізації, розмістили в гуртожитку. За інформацією ТСН, вранці у неділю, 11 серпня, вони продовжили подорож до моря – вже іншим автобусом. Нагадаємо, в Європі за участі українців сталася ще одна аварія. 11 серпня ЗМІ повідомили, що смертельну аварію автобуса у Франції спричинив українець. Пасажир нібито зізнався в тому, що завадив водієві під час руху.

Джерело та світлина ТСН

peredplata