На Хотинщині трактор заїхав в літню кухню. Двоє чоловіків загинуло

На Хотинщині трактор заїхав в літню кухню. Двоє чоловіків загинуло 57-річний житель села Поляна, який перебував за кермом трактора «Т-25» з причепом (перевозив траву), не впорався із керуванням, в результаті чого транспортний засіб потрапив на стрімкий схил пагорба і продовжив інертний рух вниз. Зупинився трактор лише після зіткнення з літньою кухнею одного з жителів хутора… На превеликий жаль, під час цієї пригоди загинув не тільки тракторист, а й ще один житель села Поляна, який перебував на причепі. Трупи обох чоловіків для проведення судово-медичної експертизи направлені до Новоселицького міжрайонного обласного бюро СМЕ.

Трагедія сталась 16 вересня надвечір. Тоді й було повідомлено правоохоронців про дорожньо-транспортну пригоду при в\’їзді у хутір Брідки Рашківської сільської ради, під час якої загинули два чоловіки.

Дане повідомлення внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Хід розслідування кримінального провадження взято на контроль прокуратурою області.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata