Керівник буковинської міліції Демидов ще бореться

Керівник буковинської міліції Демидов ще бореться
фото buknews

Начальник міліції області генерал Демидов сьогодні ще має свою особисту позицію. І, як може, так її відстоює на Буковині. Він чи не єдиний, хто відкрито став проти свавілля влади і Папієва. Кілька резонансних справ, які провела міліція, зараз на слуху у всієї України. Це й корупційні схеми у Департаменті капітального будівництва, і затримки на хабарах міських та обласних чиновників.

Робота міліцією виконана чимала. Але, на жаль, досі нема конкретних результатів. Зокрема, впіймали двох заступників голів райрад (Першотравневої – Шабана і Садгірської – Мількова) з хабарами. Шуму наробили. А де суд? Чому мовчить Феміда? Невже Демидова блокують з різних боків?..
Допоки не судили одних хабарників, Демидов впіймав ще п’ятьох відразу. Це була вже організована група зі схемами передавання і отримання грошей за рішення чиновників.

І знову мовчок?..
Та що в області коїться?! Кажуть, що Папієв у якихось рейтингах на першому місці в Україні. Робота Демидова з хабарниками засвідчує, що на Буковині дійсно найвищі показники хабарів. Вони далеко перевищили столичні, львівські і донецькі. І це у найменшій області України.

peredplata