На Буковині чоловік згорів у власному будинку

На Буковині чоловік згорів у власному будинку21 жовтня у селі Молодія Глибоцького району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця 1974 року народження. На ліквідацію пожежі було направлено 2 пожежно-рятувальні підрозділи Чернівців, черговий караул Державнї пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока та місцеві пожежні команди сіл Луковиця та Чагор. Через запізніле повідомлення про пожежу, рятувальники прибули на місце події вже тоді, коли вогнем було охоплена вся будівля. Вогнеборцям повідомили, що в будинку можуть знаходитися люди. Рятувальники увійшли в будинок і виявили домовласника вже без ознак життя.

Бійці ДСНС за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку та майно.

Того ж дня у селі Коритне Вижницького району горів житловий будинок. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Вашківці, який прибув на місце події, оперативно ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я. Вогнем знищено покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 7 пожеж, під час яких рятувальники зберегли від знищення 8 будівель.

З початку року на Буковині виникло 505 пожеж, на яких загинули 20 людей. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до мешканців краю: пам’ятайте, що нехтування правилами пожежної безпеки може призвести до трагедії.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata