Олександр Демидов: \”Буковинська міліція працює для людей\”

Олександр Демидов: "Буковинська міліція працює для людей"На цьому наголосив начальник Управління МВС України в Чернівецькій області під час прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи органів внутрішніх справ області.

Окрему увагу приділили розкриттю резонансних злочинів, серед яких затримання 25-річного мешканця Миколаївської області, який у червні цього року втік із виправної колонії Миколаївської області. Він протягом двох місяців вчинив 6 крадіжок з будинків чернівчан. Загальна сума викрадених коштів та дорогоцінностей склала приблизно 140 тисяч гривень. Наразі затриманий перебуває у СІЗО. Також у вересні міліціонерами викрито злочинну групу в складі 4 мешканців Герцаївського району, які протягом серпня-вересня поточного року скоїли 19 крадіжок автомобільних колес, шин, титанових дисків з автотранспорту на території міста Чернівців, а також Новоселицького, Заставнівського та Кіцманського районів. Крім цього, встановлено, що дані особи скоїли і 4 крадіжки з автотранспорту в Коломиї, 4 крадіжки та 1 незавершений злочин в Кам’янець-Подільському.

Траплялися на території області у цей період і випадки шахрайств. Один з останніх – розкриття 20 фактів шахрайств, вчинених 29-річним чернівчанином, який створив фіктивне підприємство, відкрив офіс та під приводом прийняття замовлень на виготовлення та встановлення метало-пластикових вікон брав завдатки, однак в подальшому свою роботу не виконував. Хитрий підприємець укладав із замовниками фіктивні договори та ошукав довірливих людей на суму в майже 60 тисяч гривень. Наразі триває слідство.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов наголосив і на «діяльності» телефонних шахраїв. Він закликав усіх буковинців бути пильними, в жодному разі не перераховувати жодних коштів і, що найголовніше, одразу ж звертатися до правоохоронців за допомогою.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata