21-річний спортсмен, якого застрелили в Чернівцях, супроводжував бізнесменів

21-річний спортсмен, якого застрелили в Чернівцях, супроводжував бізнесменів Міліція шукає зловмисника, котрий втік з місця події.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України у області Руслан Домніцак, трагічна подія трапилася близько 22 години вечора 1- го листопада. На телефон оперативного чергового УМВС надійшло повідомлення від мешканця Чернівців, що по вулиці Винниченка, 20-А, він став свідком , як незнайомий вистрелив у чоловіка та втік.

Виїздом слідчо-оперативної групи за вказаною адресою виявлено труп молодого чоловіка, а також встановлено інших очевидців події.
У результаті проведених першочергових заходів особу загиблого встановили – ним виявився юнак 1992 року народження, не працюючий, одружений, має на утриманні малолітню дитину. Батько його впродовж тривалого часу – більше десяти років – займається бізнесом. В поле зору міліції ні він, ані син не потрапляли.

Неподалік від місця злочину правоохоронці знайшли обріз мисливської рушниці, з якого, власне, молодика і позбавили життя. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України – умисне вбивство. Ведеться слідство. За словами начальника карного розшуку, наразі опрацьовуються робочі версії того, що трапилося. Кожна з них має право на існування – у тому числі стосовно діяльності загиблого та ймовірної помилки в об’єкті, як це трапилося не так давно з головним тренером «Буковини» … Відомо, що загиблий – спортсмен, що час від часу надавав послуги підприємцям – супроводжував їх при укладанні угод, перевезенні коштів тощо. Супровід бізнесменів хлопець здійснював у інших регіонах України.

Постріл пролунав, як тільки він вийшов на стоянці з автомобіля «BMW-Х-5». Стріляли з близької відстані, цілячись в голову, аби не залишити жодних шансів на життя. Автівка належала родичу загиблого. З усього видно, що вона, 2004 року випуску, навряд чи цікавила вбивцю.

Правоохоронці висловлюють припущення, що й знаряддя злочину– обріз мисливської рушниці залишений також навмисно, однак не на місці скоєння, а по дорозі, якою зловмисник втікав зі стоянки – по шпалах залізниці до вулиці Чкалова.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян Чернівців та області за наявності будь-якої інформації надати її задля своєчасного використання в процесі розслідування та розкриття цього резонансного вбивства.

Наталія БРЯНСЬКА

peredplata